Brylluppet

- 27. maj 2006

 

Lørdag d. 27. maj 2006 var den hidtil største dag i Kasper & Jettes liv, og her på denne side kan I læse hvordan de oplevede det hele, og se nogle af de mange, skønne billeder der blev taget.

Dagen før Kasper & Jettes bryllup, fik de lov at få adgang til Odd Fellow Logen i Haslev, hvor de skulle holde festen efter vielsen d. 27. maj. Derfor pakkede de Toyota'en godt og grundigt med de sidste ting og kørte imod Haslev. Drikkevarer og alle de forskellige pynt-nips og rekvisitter til borddækningen skulle slæbes op i Logen, hvilket Kaspers familie - Søren, Karin, Martin, Sonja & Jesper - hjalp med.

Efter de sidste ting var transporteret til Logen og alt ellers lod til at være klar, tog Sonja (Kaspers søster) & Jette til Næstved, hvor Jettes forældre - Oda & Eigil bor. Her havde Jettes forældre og Jettes fætter Steen og hans kone Lenette, samlet et temmelig stort festtelt i haven. Dette telt havde Kasper & Jette købt så det kunne bruges under receptionen dagen efter. Desuden kan det sikkert bruges til mange fremtidige fester i haven i Greve.

Kasper i bilen på vej til Haslev. Sidste køretur sammen som ugifte!

Teltet til receptionen

De to tøser Sonja og Jette, hyggede aftenen med god mad, en lang gåtur og en tøse-film, uden det egentlig rigtig var gået op for Jette hvad der skulle ske dagen efter. Men nerverne var dog begyndt at vise sig lidt, så det var ikke nemt at falde i søvn den nat. Maven var fuld af sommerfugle og tankerne fløj rundt i hovedet på den kommende brud.

 

Samme aften havde Michael og Jesper - to af Kaspers rigtig gode venner, indfundet sig i Greve og var klar til at støtte deres kammerat de sidste timer som rigtig ungkarl! De tog til Køge for at spise en god middag sammen og så ellers tilbage til hjemmet på Pileås. Der blev spillet kort, drukket en enkelt øl eller to, snakket computer og have, men samtalen kom nu også en del hen på næste dags udfordringer.

 

Brudens smukke hår og makeup

Morgenen d. 27. maj startede med frisørbesøg for brudens vedkommende. Der gik hurtigt 3 timer før håret var stylet, brudesløret sat godt fast og makeup'en lagt, så det kunne holde til dagens mange strabasser.

Da hun så endelig kom hjem, var sulten stor og en hurtig håndmad var lykken!

 

 

I Greve havde drengene travlt med at komme i bad, få det fine tøj på og gøre sig klar. De skulle også huske at pakke alle de ting brudeparret skulle bruge på selve dagen, men også til dagen efter. Tjeklisten blev læst igennem flere gange, før de satte næsen imod Vallø slotskro. Her satte de parrets bil og gik op i brudesuiten og satte bagagen. Suiten blev straks godkendt til formålet! Derefter gik turen imod Herlufsholm kirke i Næstved, hvor vielsen skulle finde sted.

Hvad brudeparret ikke vidste var at lige så snart Kasper og drengene havde forladt Pileås, rykkede et hold venner ind i huset og pyntede det ualmindelig flot!  Det kan du læse mere om senere...

 Kirken